Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kural TikTok Tanıtım Bölümü Kuralları

Merhaba arkadaşlar,

TikTok Kanka Tanıtım bölümümüz, forum üyelerimizin kendi TikTok hesaplarını tanıtmaları ve içeriklerini paylaşmaları için açılmıştır. Ancak, bu alanın düzenli ve amacına uygun kullanılabilmesi için aşağıdaki kurallara uymanızı rica ediyoruz:

1. Hesap Tanıtımları:**

Bu bölümde sadece kendi TikTok hesaplarınızı tanıtabilirsiniz. Başkasına ait hesapların tanıtımı yasaktır.

Her kullanıcı, tanıtım amacıyla yalnızca 1 başlık açabilir. Farklı içerik güncellemeleri için mevcut başlığınızı güncelleyebilirsiniz.

2. İçerik Paylaşımı:

TikTok hesap tanıtımlarınızda içeriklerinizi paylaşırken, hesap linkiniz ve içerik türleriniz hakkında bilgi vermelisiniz.

Paylaşımlarınızda aşırı reklam ve spam içeriklerden kaçının. Sadece kullanıcı çekmeye yönelik açılan başlıklar silinecektir.

3. Uygunsuz İçerik:

Yasalara aykırı, müstehcen veya şiddet içerikli videoları tanıtmak kesinlikle yasaktır. Bu tür içeriklerin tanıtıldığı başlıklar derhal silinir ve kullanıcılar cezalandırılabilir.

Forum kurallarına uygun olmayan dil ve davranışlar burada da geçerlidir.

4. Yorum ve Geri Bildirim:

Diğer kullanıcıların hesaplarına yorum yaparken saygılı ve yapıcı olun. Eleştiriler yapıcı olmalı, hakaret veya küçümseme içermemelidir.

5. Moderatör Yetkisi:

Forum moderatörleri, bu bölümdeki paylaşımları denetleme, kurallara uymayan paylaşımları silme ve gerektiğinde kullanıcıları uyarma/banlama yetkisine sahiptir.

Bu kurallar, TikTok Kanka Tanıtım bölümünü düzenli ve keyifli bir ortam olarak sürdürmemize yardımcı olacaktır. Tüm kullanıcılarımızın kurallara uymasını rica ederiz.

İyi tanıtımlar!
M2Serverler Yönetimi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri