Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kural YouTube Tanıtım Bölümü Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar,

YouTube Kanka Tanıtım bölümümüz, üyelerimizin kendi YouTube kanallarını tanıtmaları ve videolarını paylaşmaları için açılmıştır. Bu bölümün verimli ve düzenli kullanılabilmesi için aşağıdaki kurallara uymanızı rica ediyoruz:

1. Kanal Tanıtımları:

Bu bölümde yalnızca kendi YouTube kanalınızı tanıtabilirsiniz. Başkasına ait kanalların tanıtılması yasaktır.

Her kullanıcı yalnızca 1 tanıtım başlığı açabilir. Yeni videolar veya içerik güncellemeleri için aynı başlık altından devam edebilirsiniz.

2. İçerik Paylaşımı:

Tanıtımlarınızda kanal linkinizi paylaşmalı ve kanalınızın içerik türleri hakkında bilgi vermelisiniz.

Spam veya aşırı reklam içeren tanıtımlar yasaktır. Sadece abone kazanmak amacıyla açılan başlıklar moderatörler tarafından kaldırılacaktır.

3. Uygunsuz İçerik:

Yasalara aykırı, müstehcen, şiddet içeren veya topluluk kurallarına uymayan içeriklerin tanıtılması yasaktır. Bu tür içerikler derhal silinecek ve kullanıcılar cezalandırılacaktır.

Forumun genel kuralları burada da geçerlidir, küfürlü veya saygısız dil kullanımı yasaktır.

4. Yorum ve Geri Bildirim:

Diğer üyelerin kanallarına yorum yaparken saygılı ve yapıcı olun. Eleştirileriniz yapıcı olmalı ve hakaret içermemelidir.

5. Moderatör Yetkisi:

Moderatörler, bu bölümdeki paylaşımları denetleme ve kurallara uymayan başlıkları silme yetkisine sahiptir. Kurallara aykırı davranan kullanıcılar uyarılabilir veya banlanabilir.

Bu kurallar, YouTube Kanka Tanıtım bölümünde sağlıklı bir paylaşım ortamı yaratmak için belirlenmiştir. Hepinize iyi tanıtımlar dileriz!

Saygılarımızla,
M2Serverler Yönetimi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri